Мене звати Наталія Петрівна Лопушняк (Хаммоуда). Народилася у невеличкому селі Кошилівці, що на Тернопільщині. Після закінчення сільської школи вступила до Далекосхідного медичного університету і закінчила факультет «Охорони здоров"я матері та дитини». Пізніше набула і другу професію (бухгалтер) у Московській школі менеджменту.
Про Україну сказано багато, та у кожного вона своя.
Моя Україна – це моє рідне село Кошилівці на річці Джурин – моя рідна сторона, яку залишила біля 25-ти років тому.
Моя Україна – це Тернопіль з його щирими людьми і чистими вуличками.
Моя Україна – це зелені ліси і пшеничні поля.
Моя Україна – це сни про рідний дім, пам'ять про батьків і щебет солов'їв. Це спогади, що повертаються у душу…
Я дочка України
Я часто бачу в снах поля,
Поля, у рідному селі,
Жита, калину і ромашки при долині.
У гречці десь бринить бджола,
В садах щебечуть солов"ї,
А в небесах ключі курличуть журавлині.
Я вийду, стану на межі,
Підніму руки в небеса
Неначе пташка,що в політ зібралась, вільна,
Від щастя тепло на душі,
І сльози радості в очах,
Я горда тим, що є дочкою України.
На повні груди я вдихну,
І наберу квіток в житах,
Їх віднесу до обеліска під горою.
Там земляки мої лежать,
Вони упали в цих полях,
Щоб жили в мирній Україні ми з тобою.
4 яйця, ложка сметани, стакан молока, 100 грамів олії, 2 пачки розрихлювачу, 2 пакетики ванільного цукру, 300 г муки, 200 г цукру.
Крем: банка згущеного молока і 200 г масла, збити.
Полити теплим заварним кремом, зверху персик порізаний на кубики, коли охолоне залити желатином. я брала рожевий.
виходить 30 порцій по 150 грамів.